2017-12-04 06:59:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A költekezésnek immár véget kell szabnia

Napi horoszkóp december 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19
Családi élete talán nem úgy alakul, ahogy azt szeretné. Folyton a tökéletességre törekszik, de most mégis belátónak kell lennie. A türelem legyen a fegyvere. A végén még jobban is alakulhatnak a dolgai, mint azt remélte.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az érzelmei újabban eluralkodtak önön. Ha magányos, akkor azonban megvan a veszélye annak, hogy túlságosan a mások életét, és érzelmeit veszi magára. Ez csak pótszer. Próbáljon meg megnyílni a valódi életnek.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyéből indul. Ez az ön anyagi javaival kapcsolatos ügyeire hívja fel a figyelmet. Megerőltető és fárasztó tevékenységek várnak ma önre, ezért nagyon fontos, hogy sorrendet állítson fel, és fegyelmezetten tartsa is magát ehhez.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma nem sokat tud kezdeni, mert a Hold az ön 12. sorsterületéről indul, ez elég kreatív és játékos hatás, de nem tud konkrét dolgokat felmutatni a segítségével. Viszont alkalmas a nap arra, hogy másokat támogasson, és segítsen. Este egy bizonyos dologban nagyon lelkes lesz, de kitartónak is kellene lennie.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A költekezésnek immár gátat kellene szabnia. Ha minden félretett pénzét elherdálja, akkor nagyon keserves lesz az újév kezdete. A mostani bőség még nem ok a felelőtlenségre.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most biztosan találkozhat olyan emberekkel, akik fontosak, vagy a közeli jövőben fontossá válhatnak az Ön számára. Hagyja magát meglepni. A szerelemmel is találkozhat, mégpedig teljesen szokatlan módon, például vásárlás közben.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Vagdalkozós és hadakozó kedvében van: talán úgy érzi, nem kapott meg mindent a sorstól, amit pedig elvárt volna. Ha a jó és rossz dolgokat mérlegre teszi, beláthatja, hogy mégis csak az előbbi javára dől a mérleg.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy kicsit figyelmesebbnek kellene lennie, mert sokan az ön környezetében úgy érezhetik, hogy teljesen magának való lett, nem törődik a mások érzelmeivel, gondjaival. Annyira nem lehet behavazva, hogy ne legyen egy jó szava.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Talán úgy érzi, környezete hanyagolja, nem törődnek önnel. Mintha a barátai is elhagyták volna. Kesergés helyett keresse meg egy régi ismerősét, akit már évek óta nem látott. Semmi sem múlt el!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma minden nehezen megy, összekavarodnak a dolgok. Próbáljon összefogottabb lenni, az az ön igazi formája. Este kapcsolódjon ki egy film megnézésével.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma mindent nagyon lelkiismeretesen és teljes szívvel kellene végeznie. A rutin és a felületesség nemcsak hiba, de hátrányos is lehet az ön számára. A hátránya a napnak, hogy a reális dolgokkal és a gyakorlati feladatokkal nehezebben boldogul.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Valamely ismerőse kérheti ki az ön tanácsát egy komoly ügyben. Csak akkor van joga beleszólni, ha valóban önzetlenül, minden hátsó gondolat nélkül tud tanácsot adni. De még ez esetben sincs joga számon kérni semmit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: